Vår meny

Kontakt oss

Meny i vår restaurant

Allergener

(SEL) = Selleri  ⎪  (M) = Melk  ⎪  (E) = Egg  ⎪  (G) = Gluten  ⎥  (N) = Nøtter

(SO) = Soya  ⎪  (F) = Fisk  ⎪  (SK) = Skalldyr  ⎪  (B) = Bløtdyr  ⎥  (SE) = Sennep

(SES) = Sesamfrø  ⎪  (L) = Lupin  ⎪  (SU) = Sulfitt

Les mer om allergener her

Forretter  ⎪  Hovedretter  ⎪  Desserter  ⎪  Barnemeny  ⎥  Koldtbord

Forretter

  • Skagen toast (SK, E, G, SE, M) laktosefri

    Kr. 105,-

    Reker majones

  • Laks canapé (F, G, E, SE)

    Kr. 100,-

    Røkelaks med påsmurt brød

  • Kantarellsuppe med stekt bacon (laktosefri)

    Kr. 95,-

    Sopp fløte

Forretter  ⎪  Hovedretter  ⎪  Desserter  ⎪  Barnemeny  ⎥  Koldtbord

Hovedretter

  • Halstrad gravad laks (F, M) laktosefri

    Kr. 210,-

    Serveres med dillstuede poteter

  • Stekt torsk rygg (F, SK, M) laktosefri

    Kr. 240,-

    Serveres med en nydelig hummersaus

  • File Mignon Black & White (E, SU, SO, M) laktosefri

    Kr. 240,-

    Indrefilet av svin & storfe med bearnaisesaus og rødvinssaus

  • Pepperstek av indrefilet (SO, M) laktosefri

    Kr. 295

    Indrefilet av storfe med peppersaus

  • Skogmos Hamburgertallerken (G, E, SE, SEL, M, SES)

    Kr. 195,-

    180g bøkerøkt hamburger briochebrød sallad tomat løk dressing

  • Schweizerschnitzel med kryddsmør (E, M, G, SEL)

    Kr. 210,-

    Indrefilet av svin, skinke ost

  • Oksefilet pasta (G, M) laktosefri

    Kr. 195,-

    Urter, fløte, indrefilet av storfe

  • Vegetarisk pasta (G, M) laktosefri

    Kr. 175,-

    Grønnsaker og urter

  • Kyllingfilet med Choronsaus (E)

    Kr. 205,-

    Tomatisert bearnaise

  • Skogmos Crispy Chicken (G, E, SE, M)

    Kr. 195,-

    Sprø fritert kyllingfilé - spicy

Forretter  ⎪  Hovedretter  ⎪  Desserter  ⎪  Barnemeny  ⎥  Koldtbord

Desserter

  • Vaniljeis med varme multer (M)

    Kr. 90,-

  • Sjokoladeterte (E, M) laktosefri

    Kr. 95,-

    Kladdkake med tindercream

  • Gulrotkake (M, G)

    Kr. 65,-

Forretter  ⎪  Hovedretter  ⎪  Desserter  ⎪  Barnemeny  ⎥  Koldtbord

Barnemeny (inntil 12 år)

  • Pølse med pommes frites

    Kr. 85,-

  • Pannekaker (E, G, M)

    Kr. 75,-

    Servert med fløte & jordbærsyltetøy

  • Svin indrefilet med bearnaisesaus (E)

    Kr. 120,-

    Alle barn som spiser opp får is m/sjokoladesaus

Forretter  ⎪  Hovedretter  ⎪  Desserter  ⎪  Barnemeny  ⎥  Koldtbord

Koldtbord

  • Meny kommer

    Pris kommer

Allergener

(SEL) = Selleri  ⎪  (M) = Melk  ⎪  (E) = Egg  ⎪  (G) = Gluten  ⎥  (N) = Nøtter

(SO) = Soya  ⎪  (F) = Fisk  ⎪  (SK) = Skalldyr  ⎪  (B) = Bløtdyr  ⎥  (SE) = Sennep

(SES) = Sesamfrø  ⎪  (L) = Lupin  ⎪  (SU) = Sulfitt

Selleri kan forekomme i:

All kraft (Okse, Svin, Reinsdyr, lam, Fisk) - Waldorfsalat – Betasuppe – Lapskaus – Fiskesuppe - Ertersuppe – Grønn saus - Steinbitfilet – Viltgryte – Spanske Kjøttboller – Betasuppe – Brun Saus – Fløtesaus – Løksuppe.

Melk kan forekomme i:

Fløtesaus – Viltsaus – Waldorfsalat – Fromasj – Sjokoladepudding – Karamellpudding – Biff Stroganoff – Viltgryte – Fiskesuppe - Aspargessuppe – Blomkålsuppe – Champignonsuppe – Laksepaté – Bjørnebæris – Iskake – Riskrem – Hvit dame – Kremkaker - Jordbærkake – Ostekake – Vafler – Aspargessaus – Skalldyrsaus – Potetmos – Karrisaus – Lasagne - Tagliatelle – Rømmegrøt - Risgrøt.

Egg kan forekomme i:

Kjøttkaker – Kjøttpudding – Snitzel – Koldtbordtallerken – Rekesalat – Majones – Dressing – Remulade – Waldorfsalat – Potetsalat – Aioli – Grønnsaus - Dressing til Rekecoctail – og husets delikatesser – Laksepaté – Eggerøre – Omelett – Karamellpudding – Boysenbærparfait – Is – Fromasj - Sukkerbrød – Sjokoladekake – Vafler – Bearnaise – Hollandaisesaus – Panerte Champignon – Aubergine tagiatelli – Haliens salat.

Gluten (Hvetemel) kan forekomme i:

Snitzel – Hamburgerbrød – Pølsebrød – Raspeballer (Byggmel)- Lasagne - Fløtesaus – Oksesaus – Lammesaus – Rødvinsaus – Karrisaus - Fiskesaus – Svinesaus – Viltsaus – Gryteretter – Foccatia – Ciabatta – Fiskesuppe – Champingnonsuppe – Aspargessuppe Blomkålsuppe – Sukkerbrød til kake – Vafler - Panerte Champignon og Aubergine - Ostesaus – Rømmegrøt – Tebrød – Jordbærkake. Alle brød fra Baker Brun inneholder Gluten.

Nøtter kan forekomme i:

Waldorfsalat (walnøtter) - Gulerotkake (Hasselnøtter) - Iskaker (Mandler)- marsipan (mandler).

Soya kan forekomme i:

Bakt laks – Bacalao – Potetsalat – Dressing – Grønnsaus – Hvitløksmør – Waldorfsalat.

Fisk kan forekomme i:

Fiskekraft – Fiskesuppe – Aspik – Fiskefat – Tapas – Koldtbordtallerken – Pestolaks – Bacalao – Havets delikatesser – Laksepate - Rundstykker – Landganger - Bagetter – Steinbitfilet – Bakt Lakseside – Tomatsild – Rømmesild – Gravlakstallerken – Snitter.

Skalldyr kan forekomme i:

Fiskesaus – Fiskesuppe – Rekecocktail.

Bløtdyr kan forekomme i:

Tapas – Blåskjell – Scampi – Skalldyrtallerken – Rekesalat – Krepsesalat – Aspik – Snitter - Rundstykker – Landganger – baguetter – Skalldyrsaus – Fiskefat.

Sennep kan forekomme i:

Rekesalat – Potetsalat – Dressing – Waldorfsalat – Scampi – Dressing til rekecocktail – Sennepssaus – Grønnsaus.

Sesamfrø kan forekomme i:

Hamburgerbrød – Waldorfsalat – Biff Stroganoff.

Lupin kan forekomme i:

Kan forekomme i produkter vi selv ikke produserer.

Sulfitt kan forekomme i:

Kan forekomme i produkter vi selv ikke produserer.